ojde

***Ojdana Апартман бр.1
место : Okrug Gornji ( Mavarčica – островот Čiovo )
Далечина до морето : 100 m
Вода се базира на електролиза на сол (Не хлор).

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.1 (5 лица) 2 1 65 € – 160 € Повеќе информации

***Ojdana Апартман бр.2
место : Okrug Gornji ( Mavarčica – островот Čiovo )
Далечина до морето : 100 m
Вода се базира на електролиза на сол (Не хлор).

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.2 (5 лица) 2 2 65 € – 150 € Повеќе информации