апартмани Лукас

 • дестинација : Čiovo>Okrug Gornji>Копакабана
 • море : 500 m
 • плажа : 500 m
 • Самопослуга : 100 m
 • ресторан 200 m
 • аптека 300
 • автопат 15 км
 • Фери пристаниште : 30 км
 • Железничка станица : 30км
 • Автобуска станица : 300m
 • Автобуска станица : 2 км
 • Бензинска пумпа : 3 км
 • Trogir : 3км
 • Подели : 32 км
 • Šibenik : 62 км
 • Новоизградена куќа Лукас со три модерни апартмани за изнајмување во Okrug Gornji на островот Чиово. Се наоѓа на само 3 километри од историскиот центар Трогир. На островот Чиово е поврзан со копното со мост. Минувајќи го мостот е слободен. Таа е погодна за семејства, парови и групи на пријатели. Куќата може да се сместат десет возрасни лица и четири деца. Клима уред и безжичен интернет ,машина за перење. Паркинг простор е на располагање. На имотот е голема градина со маслинови дрвја. Многу позитивни критики на нашите клиенти.


  ***Апартман бр.1 (60 m2) со две спални. тераса (20 m2)

 • Соби за спиење : 2
 • 1 спална соба : Дупли кревет
 • 1 спална соба : Дупли кревет
 • Додатни кревет : 1
 • кујна : Да
 • Фрижидер : Да
 • Freezer : Да
 • кафемат : Да
 • Шпорет : Да
 • Микробранова печка : нема
 • Електричен котел : Да
 • Машина за миење садови : нема
 • Машина за перење : Да
 • Поглед на морето : нема
 • кат : upper ground floor
 • Паркинг простор : Да
 • Климатизација : Да
 • безжичен интернет : Да
 • сателитска телевизија : Да
 • крпи : промени неделно
 • Постелнина : промени неделно
 • Фен : нема
 • чембер : нема
 • Даска за пеглање : нема
 • Домашни Животни : На барање
 • Сопственикот живее во куќата : Да
 • Ценовник

  Евра / ноќ 01.05.-01.07. 01.05.-01.07. 01.07.-15.07. 15.07.-01.09. 01.09.-01.10. 01.09.-01.10.
  5 лица 42,- 54,- 72,- 88,- 54,- 42,-
  куче 5,- 5,- 5,- 5,- 5,- 5,-

  Во цената на наемот е вклучен.

  данок на престој, Климатизација, безжичен интернет, употребата на електрична енергија, вода, јадења, прибор за јадење. Чиста спално и крпи еднаш неделно, завршно чистење. Внесете го точниот број на возрасни лица и бројот на детски. Вие не може да го надмине капацитетот на стан. сопственик на објектот не е обврзан да ја прифати било непријавени миленици

  2019
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  Вчитување
  2019
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  Вчитување
  2019
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  Вчитување
  2019
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  Вчитување

  Достапно

  резервираниот

  ***Апартман бр.2 (60 m2) со две спални. тераса (20 m2)

 • Соби за спиење : 2
 • 1 спална соба : Дупли кревет
 • 1 спална соба : Дупли кревет
 • Додатни кревет : 1
 • кујна : Да
 • Фрижидер : Да
 • Freezer : Да
 • кафемат : Да
 • Шпорет : Да
 • Микробранова печка : нема
 • Електричен котел : Да
 • Машина за миење садови : нема
 • Машина за перење : Да
 • Поглед на морето : нема
 • кат : upper ground floor
 • Паркинг простор : Да
 • Климатизација : Да
 • безжичен интернет : Да
 • сателитска телевизија : Да
 • крпи : промени неделно
 • Постелнина : промени неделно
 • Фен : нема
 • чембер : нема
 • Даска за пеглање : нема
 • Домашни Животни : На барање
 • Сопственикот живее во куќата : Да
 • Ценовник

  Евра / ноќ 01.05.-01.06. 01.06.-01.07. 01.07.-15.07. 15.07.-01.09. 01.09.-01.10. 01.09.-01.10.
  5 лица 42,- 54,- 72,- 88,- 54,- 42,-
  куче 5,- 5,- 5,- 5,- 5,- 5,-

  Во цената на наемот е вклучен.

  данок на престој, Климатизација, безжичен интернет, употребата на електрична енергија, вода, јадења, прибор за јадење. Чиста спално и крпи еднаш неделно, завршно чистење. Внесете го точниот број на возрасни лица и бројот на детски. Вие не може да го надмине капацитетот на стан. сопственик на објектот не е обврзан да ја прифати било непријавени миленици

  2019
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  Вчитување
  2019
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  Вчитување
  2019
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  Вчитување
  2019
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  Вчитување

  Достапно

  резервираниот

  ***Bungalow no.3 (30 m2) со една спална соба. тераса (30 m2)

 • Соби за спиење : 2
 • 1 спална соба : Дупли кревет
 • Додатни кревет : Sofa in Kitchen
 • кујна : Да
 • Фрижидер : Да
 • Freezer : Да
 • кафемат : Да
 • Шпорет : Да
 • Микробранова печка : нема
 • Електричен котел : Да
 • Машина за миење садови : нема
 • Машина за перење : Да
 • Поглед на морето : нема
 • кат : ground floor
 • Паркинг простор : Да
 • Климатизација : Да
 • безжичен интернет : Да
 • сателитска телевизија : Да
 • крпи : промени неделно
 • Постелнина : промени неделно
 • Фен : нема
 • чембер : нема
 • Даска за пеглање : нема
 • Домашни Животни : На барање
 • Сопственикот живее во куќата : нема
 • Ценовник

  Евра / ноќ 01.05.-01.06. 01.06.-01.07. 01.07.-15.07. 15.07.-01.09. 01.09.-01.10. 01.09.-01.10.
  4 лица 36,- 36,- 49,- 59,- 36,- 36,-
  куче 5,- 5,- 5,- 5,- 5,- 5,-

  Во цената на наемот е вклучен.

  данок на престој, Климатизација, безжичен интернет, употребата на електрична енергија, вода, јадења, прибор за јадење. Чиста спално и крпи еднаш неделно, завршно чистење. Внесете го точниот број на возрасни лица и бројот на детски. Вие не може да го надмине капацитетот на стан. сопственик на објектот не е обврзан да ја прифати било непријавени миленици

  2019
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  Вчитување
  2019
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  Вчитување
  2019
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  Вчитување
  2019
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  Вчитување

  Достапно

  резервираниот