Trogir (Trogir)

Ривиера Трогир Хрватска – Резервации по разумна цена. Шармантна и луксузни станови во Трогир

***Горан бр.1

***Горана Апартман бр.1
место : Trogir ( островот Čiovo )
Далечина до морето : 50 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.1 (5 лица) 2 2 39 – 73 € Повеќе информации

***Горан бр.2

***Горана Апартман бр.2
место : Trogir ( островот Čiovo )
Далечина до морето : 50 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.2 (5 лица) 2 2 40 – 80 € Повеќе информации

***Горан бр.3

***Горана Апартман бр.3
место : Trogir ( островот Čiovo )
Далечина до морето : 50 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.3 (5 лица) 2 2 39 – 73 € Повеќе информации

***забава Апартман

***Апартман Забава бр.1
место : Trogir ( Saldun – островот Čiovo )
Далечина до морето : 70 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+2 бр.1 (6 лица) 2 1 52 – 92 € Повеќе информации

***Klepo бр.1

***Апартмани Klepo бр.1
место : Trogir – ( Хрватска )

Далечина до морето : 150 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 2+1 бр.1 (3 лица) 1 2 39 – 49 € Повеќе информации

***Klepo бр.2

*** Апартман Klepo бр.2
место : Trogir – ( Хрватска )

Далечина до морето : 150 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 2+0 нема.0 (2 лица) 1 2 36 – 40 € Повеќе информации