Okrug Gornji (Тие го победи Бок)

Modern Flats

***Modern Apartments
место : Okrug Gornji ( Тие го победи Бок – островот Čiovo )
Далечина до морето : 200 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.1 (5 лица) 2 2 49 – 85 € Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.2 (5 лица) 2 2 49 – 85 € Повеќе информации
Апартман 3+1 бр.3 (4 лица) 1 0 49 – 69 € Повеќе информации
Апартман 2+1 бр.4 (3 лица) 1 0 42 – 53 € Повеќе информации

 

Modern3

***Modern Apartment no.3
место : Okrug Gornji ( Тие го победи Бок – островот Čiovo )
Далечина до морето : 200 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 3+1 бр.3 (4 лица) 1 0 49 – 69 € Повеќе информации

Modern4

***Modern Apartment no.4
место : Okrug Gornji ( Тие го победи Бок – островот Čiovo )
Далечина до морето : 200 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 2+1 бр.4 (3 лица) 1 0 42 – 53 € Повеќе информации

Стипе Апартман

*** Apartment Stipe no.1
место : Okrug Gornji ( Тие го победи Бок – островот Čiovo )
Далечина до морето : 200 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.1 (5 лица) 2 1 49 – 75 € Повеќе информации