Slatine (Čiovo)

Апартмани соби во Slatine Čiovo Trogir

***Belvue бр.1

***Апартман Bellvue бр.1
место : Slatine ( островот Čiovo )
Далечина до морето : 90 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 6+1 бр.1 (7 лица) 3 1 84 – 120 € Повеќе информации

***Belvue бр.3

***Апартман Belvue бр.3
место : Slatine ( островот Čiovo )
Далечина до морето : 90 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+0 бр.3 (4 лица) 2 2 39 – 72 € Повеќе информации

***Bellvue бр.2

***Апартман Bellvue бр.2
место : Slatine ( островот Čiovo )
Далечина до морето : 90 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.2 (5 лица) 2 2 39 – 65 € Повеќе информации

Белви Апартмани Slatine Čiovo

***Белви Апартмани
место : Slatine ( островот Čiovo )
Далечина до морето : 90 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 6+1 бр.1 (7 лица) 3 1 84 – 120 € Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.2 (4 лица) 2 2 39 – 65 € Повеќе информации
Апартман 4+0 бр.3 (4 лица) 2 2 39 – 72 € Повеќе информации