Rogoznica (Šibenik)

Rogoznica Šibenik – приватно сместување куќа со базен . Куќа во близина на морето .

***Вила Сонце бр.1

***Вила Сонце бр.1
место : Rogoznica ( Zečevo – Šibenik )
Далечина до морето : 40 m
систем базен, врз основа на електролиза на сол (Не хлор).

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 5+0 бр.1 (5 лица) 3 1 100 – 168 € Повеќе информации

****Вила Сонце бр.2

****Вила Сонце бр.2
место : Rogoznica ( Zečevo – Šibenik )
Далечина до морето : 40 m
систем базен, врз основа на електролиза на сол (Не хлор).

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.2 (5 лица) 2 2 80 – 144 € Повеќе информации