Okrug Gornji (Rastići)

Okrug Gornji (Rastići) Хрватска одмор за изнајмување

***Zizic бр.1

***Апартман Zizic бр.1
место : Okrug Gornji ( Rastići островот Čiovo )
Далечина до морето : 80 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.1 (5 лица) 2 0 42 – 72 € Повеќе информации

***Zizic бр.2

***Апартман Zizic бр.2
место : Okrug Gornji ( Rastići островот Čiovo )
Далечина до морето : 80 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.2 (5 лица) 2 1 42 – 72 € Повеќе информации

***Иван бр.1

*** Апартмани Иван бр.1
место : Okrug Gornji ( Rastići – островот Čiovo )
Далечина до морето : 100 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 2+3 бр.1 (5 лица) 1 1 39 – 62 € Повеќе информации

***Buenavista

*** апартмани Buenavista
место : Okrug Gornji – ( островот Čiovo )

Далечина до морето : 120 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.1 (4 лица) 2 0 55 – 89€ Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.2 (4 лица) 2 0 55 – 89€ Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.3 (4 лица) 2 1 55 – 89€ Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.4 (4 лица) 2 1 55 – 89€ Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.5 (4 лица) 2 2 55 – 89€ Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.6 (4 лица) 2 2 55 – 89€ Повеќе информации

Zdravka Apartments

***Apartments Zdravka
место : Okrug Gornji ( Rastići островот Čiovo )
Далечина до морето : 90 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 2+2 бр.1 (4 лица) 1 1 49 – 62 € Повеќе информации
Апартман 2+2 бр.2 (4 лица) 1 1 49 – 62 € Повеќе информации
Апартман 2+2 бр.3 (4 лица) 1 2 49 – 62 € Повеќе информации
Апартман 2+2 бр.3 (4 лица) 1 2 49 – 62 € Повеќе информации

Ivan apartment no.2

*** Апартмани Иван бр.2
место : Okrug Gornji ( Rastići – островот Čiovo )
Далечина до морето : 100 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 2+3 бр.2 (5 лица) 1 1 50 – 72 € Повеќе информации