Okrug Gornji(Копакабана)

Копакабана плажа е од најпознатите и најпопуларните плажа во Okrug Gornji

***Лили бр.1

***Апартман Лили бр.1
место : Okrug Gornji ( Копакабана – островот Čiovo )
Далечина до морето : 130 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.1 (4-5 лица) 2 0 48 – 66 € Повеќе информации

***Лили бр.2 Копакабана

***Апартман Лили бр.2
место : Okrug Gornji ( Копакабана – островот Čiovo )
Далечина до морето : 130 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 6+0 бр.2 (5-6 лица) 3 1 54 – 72 € Повеќе информации

***Панорама бр.1

***Панорама Апартман бр.1
место : Okrug Gornji ( Копакабана – островот Čiovo )
Далечина до морето : 450 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+0 бр.1 (4 лица) 2 2 40 – 85 € Повеќе информации

Тони Копакабана

***Тони Апартмани
место : Okrug Gornji – ( Копакабана – островот Čiovo )

Далечина до морето : 50 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Студио 2+0 бр.2 (2 лица) 1 1 36 – 60 € Повеќе информации
Студио 2+0 бр.3 (2 лица) 1 1 55 – 83 € Повеќе информации
Апартман 2+2 бр.4 (4 лица) 1 1 54 – 80 € Повеќе информации
Студио 2+0 бр.5 (2 лица) 1 2 36 – 60 € Повеќе информации
Студио 2+0 бр.6 (2 лица) 1 2 36 – 60 € Повеќе информации
Апартман 2+2 бр.7 (4 лица) 1 2 55 – 83 € Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.8 (5 лица) 2 3 60 – 105 € Повеќе информации

***Панорама бр.2 Booking.com

***Панорама стан бр.2
место : Okrug Gornji ( Копакабана – островот Čiovo )
Далечина до морето : 450 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+0 бр.2 (4 лица) 2 2 40 – 79 € Повеќе информации

Aria

****Apartment Aria no.1
место : Okrug Gornji – ( Копакабана во Хрватска)

Далечина до морето : 250 m
сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+2 бр.1 (6 лица) 2 0 100 – 110 € Повеќе информации