Arbanija (Čiovo)

Arbanija островот Čiovo – Резервација на приватни атракции сместување, Ресторани и што го прави вашиот најдобар избор Arbanija.

***Лела бр.1

***Апартман Лела бр.1
место : Arbanija ( островот Čiovo )
Далечина до морето : 70 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.1 (5 лица) 2 1 42 – 78 € Повеќе информации

*** Лела бр.2

***Лела стан бр.2
место : Arbanija ( островот Čiovo )
Далечина до морето : 70 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+0 бр.2 (4 лица) 2 2 42 – 78 € Повеќе информации

***Luciana Апартман

*** апартмани Luciana
место : Arbanija ( островот Čiovo )
Далечина до морето : 100 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+0 бр.1 (4 лица) 2 0 45 – 85 € Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.2 (6 лица) 2 0 50 – 100 € Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.3 (6 лица) 2 0 52 – 110 € Повеќе информации
Апартман 2+1 бр.4 (4 лица) 2 0 40 – 75 € Повеќе информации

***Вања бр.1

***Апартман Вања бр.1
место : Arbanija ( островот Čiovo )
Далечина до морето : 60 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 8+2 бр.1 (10 лица) 4 1 100 – 170 € Повеќе информации

***Вања бр.2

***Стан Студио бр.2
место : Arbanija ( островот Čiovo )
Далечина до морето : 60 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
стан Студио 4 бр.2 (4 лица) 4 1 30 – 49 € Повеќе информации

***Стремеж бр.1

***Апартман Стремеж бр.1
место : Arbanija – ( островот Čiovo на Хрватска )

Далечина до морето : 20 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 2+1 бр.1 (3 лица) 1 0 39 – 49 € Повеќе информации