Zdravka Apartments

***Apartments Zdravka
место : Okrug Gornji ( Rastići островот Čiovo )
Далечина до морето : 90 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 2+2 бр.1 (4 лица) 1 1 49 – 62 € Повеќе информации
Апартман 2+2 бр.2 (4 лица) 1 1 49 – 62 € Повеќе информации
Апартман 2+2 бр.3 (4 лица) 1 2 49 – 62 € Повеќе информации
Апартман 2+2 бр.3 (4 лица) 1 2 49 – 62 € Повеќе информации

***Ojdana Апартман 2

***Апартман Ojdana бр.2
место : Okrug Gornji ( Mavarčica – островот Čiovo )
Далечина до морето : 100 m
Вода се базира на електролиза на сол (Не хлор).

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.2 (5 лица) 2 2 60 € – 150 € Повеќе информации

***Ojdana Апартман 1

***Ojdana Апартман бр.1
место : Okrug Gornji ( Mavarčica – островот Čiovo )
Далечина до морето : 100 m
Вода се базира на електролиза на сол (Не хлор).

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+1 бр.1 (5 лица) 2 1 65 € – 160 € Повеќе информации

***Кристи бр.1

***Кристи Апартмани бр.1
место : Okrug Donji – ( островот Čiovo на Хрватска )

Далечина до морето : 80 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 4+0 бр.1 (4 лица) 2 2 40 – 73 € Повеќе информации

***Кристи бр.2

***Апартман Кристи бр.2
место : Okrug Donji – ( островот Čiovo на Хрватска )

Далечина до морето : 80 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 2+0 бр.2 (2 лица) 1 2 30 – 49 € Повеќе информации

***Кристи бр.6

***Кристи Апартмани бр.6
место : Okrug Donji ( островот Čiovo – Хрватска )
Далечина до морето : 80 m

 

сместување Соби за спиење кат цена Повеќе информации
Апартман 2+2 бр.6 (4 лица) 1 1 35 – 62 € Повеќе информации